Lieve vrienden!
Door: Vera
Blijf op de hoogte en volg vera
05 Augustus 2007 | ,
Via deze site ga ik jullie op de hoogte houden van al mijn belevenissen in de VS.
Lekker een jaartje studeren aan Indiana University of Pennsylvania, hockeyen, engels leren en natuurlijk niet te vergeten, feesten en genieten!
Op 10 aug vlieg ik met United Airlines via Chicago naar Pittsburg om daar mijn avontuur te beginnen! Ik hou jullie op de hoogte! Liefs Vera
05 Augustus 2007 - 13:24
Pollie:
Daarvoor nog feestje bij jou;) hahaa neej hoor! have fun! Xsje -
05 Augustus 2007 - 17:02
Emma:
ey veer! heel veel plezier en goede reis!
kusje Emma -
06 Augustus 2007 - 08:38
Mink:
Furr!! leuke site! gaan we dan maar bij elkaar steeds gezellige berichtjes achterlaten?!
nog 4 nachtjes in je eigen bed.. Spannend!! xx arni -
06 Augustus 2007 - 10:09
Tet:
Spannend! nog eventjes en dan zien we elkaar voor een jaar niet meer!! miniminimi (bassie ;)) Ik spreek je natuurlijk nog wel, maar ik wens je nu via de site alvast een heeele toffe tijd in da us!! liefs -
06 Augustus 2007 - 12:30
Je Broertje:
zie je zo
goeie reis en ik da je missen!!!!!:P -
06 Augustus 2007 - 15:55
Tien:
def!! inderdaad nu nog maar een paar nachtjes in je eigen bedje!! :O haha! wens je heel veel plezier alvast en ga zeker al je berichtjes lezen!! liefs 10 -
06 Augustus 2007 - 19:34
Claire:
zozo spannend hoor, all the way to the USA.
lkkr hockeyen yeahhh haha
geniet ervan meis en hoop je daarna weer te zien... want we moeten de boel in rotterdam en den-haag nog steeds een keer op z'n kop zetten.
xxxxxx claire -
07 Augustus 2007 - 21:30
Marry:
Veer! Ik zie door je mailtje dat je naar de VS gaat. Dat wist ik helemaal niet man.. Super veel plezier daar en hou de feeststemming erin!:D
xxx -
08 Augustus 2007 - 02:48
Jet:
vet veer, ga je verhalen zeker lezen!! kusjeee xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jes -
09 Augustus 2007 - 20:34
Brigitte:
Heel veel plezier Vera! Dat het een mooi jaar voor je mag worden :). Goede reis morgen! xxx -
12 Augustus 2007 - 17:25
Suus:
heey veer, heel veel plezier en geniet ervan!! xxx -
13 Augustus 2007 - 19:34
Femke:
Veer!
Heel veel plezier en succes!
Ga je missen!!
Kus, Fem -
18 Augustus 2007 - 08:30
Christine:
Furgalicious, it's hot hot, so delicicous! Me gonna miss you, haha! Ik heb je kaartje en armbandje gekregen. Echt heel lief! Heb ook nog een cadeautje voor jou uit CUBA maar dat moet nog ff wachten :(! Spreek je snel weer...
Dikke kus ME (L) U