Thanksgiving and NCAA finals in Boston!

Door: Vera

Blijf op de hoogte en volg vera

30 November 2007 | Verenigde Staten, Indiana

Lieve allemaal,

Ten eerste, happy Thanksgiving allemaal!! Jaja, vorige week donderdag was het namelijk Thanksgiving. We hadden daarom de hele week vrij. De hele groep ging naar het warme California, maar ik ging samen met Bar naar Lehighton.. Ik zat er best wel tegen op, maar gelukkig viel het 200% mee! Kacie uit m'n fieldhockey team nam ons mee naar huis. Ze woont in Lehigton, een uurtje van Philly af. Ze hebben in Lehighton geen Wallmart of McDonalds, dus je kan wel bedenken hoe klein het daar ongeveer is..! Kacie heeft 3 broers, John, Tyler and Chris, haar ouders zijn gescheiden. Ze woont bij haar moeder en de vriend van haar moeder in huis. Ze hebben best wel een crappy huis, maar dan wel met een huge tv, jacuzzi, zwembad en een hele grote achtertuin! De eerste avond hebben we een heel groot campfire gemaakt. Was heel gezellig, lekker met een drankje en we hebben 'smoose' gemaakt, (mashmallows+cookies+chocolate) dit is echt iets typisch Amerikaans! De volgende dag werden we wakker en... het had gesneeuwd!! Echt iets van 15 cm! We hebben toen de squad te voorschijn gehaald en daar op gereden door de treefarms! Die middag hebben we Lehighton bekeken (wat er te bekijken valt dan..). Toen we terug reden had het nog meer gesneeuwd en dat trok onze truck niet echt.. De auto gleed echt horizontaal over de weg.. Tyler heeft ons toen nog wat van zn trucs geshowed! We maakten de ene 'donut' na de andere!
Woensdag ben ik naar Philly geweest om Mink te meete, is echt een ghetto stad joh! Het was echt onwijs gezellig! We hebben Philly bekeken, zoals liberty bell, independence hall, etc (helaas niet de famous Rocky steps gezien..) verder geshopt, onze fatties vergeleken, haha, maar vooral veel bijgekletst! Ook ben ik naar de 2nd biggest mall of America geweest, 'The King of Pressia mall'. Het was echt te groot voor woorden! Je hebt zeker 2 dagen nodig om de hele mall te zien! (er was dan ook een hotel naast de mall voor de echte shopaholics..)
Fieldhockey is nu eindelijk afgelopen. We waren dus naar Boston gevlogen voor de NCAA Championships! Sommige meisjes hadden nog nooit gevlogen, dus was echt spannend voor hen! Natuurlijk gaan niet alleen het team, de coach en assistent mee naar Boston. Nee, er gingen ook 6 fysio's mee en the head of the athletic department (girls behave yourself, you are representing the school right now..) kon natuurlijk ook niet gemist worden! We zaten echt in een super mooi hotel, (FallOutBoy zat ook bij ons in t hotel!!!), onwijs mooie kamers en super zachte bedden! Na 2 dagen rustig aan te hebben gedaan, hadden we vrijdag de wedstrijd tegen Bloomsburg. Die zou beslissen of we door mochten naar de finale.. We stonden al snel 4-0 achter. Ik heb niet echt veel gespeeld, maar toen toch zette Rutger mij erin en toen werd het gelukkig nog 4-3. We hadden jammer genoeg net niet genoeg tijd om nog een goal te scoren.. Dus helaas stopte het season voor ons hier. De volgende dag zijn we Boston nog gaan bekijken, was echt leuk! Hebben toen bij Dick's gegeten! Is echt prachtig daar. Het personeel is heel onaardig tegen je en halen allemaal grappen met je uit. Zo krijgt iedereen een muts op waar iets op staat. Zo stond er bij Duda (de kale manager van het team) I've more hair on my ass than on my head, echt mooi! Of, I'm easier than community college, haha! Was een mooie middag! Nu gaat het season volgend semester verder, maar ik ga dan niet hockeyen, maar lekker veel trips maken enzo!
Ik heb deze week ook al weer gescheduled voor volgend semester. Ik neem Spaans (zodat ik straks ook met Tien en Ien kan meepraten..), Fashion Merchandising, Women in Media en Television Production. Lijkt me allemaal wel interessant! Over 2 weken beginnen ook al de finals.. En dan kom ik 16 december al weer terug naar het vertrouwde kikkerlandje! Het is wel snel gegaan hoor die 5 maanden..

Zie jullie snel weer, liefs Veer

• 30 November 2007 - 22:35

Bar:

hey veer!
    nog 15 nachtjes slapen:(....snik.
    Je moet onze blonde scandinavische vriend maar een hele dikke goodbye kiss geven:p hahaha.
    xx

• 30 November 2007 - 22:39

Papa:

VB,Hoe crappy moet ons huis dan wel niet zijn zonder jacuzzi, zwembad en met een postzegeltje als tuin. Daar kan ik net die ene rozestruik in kwijt, die al jaren niet wil bloeien.
    Gelukkig heb ik nog wat haren op mijn hoofd zodat die ene muts mij niet past!
    We kijken uit naar de 16e december!!!
    Liefs

• 30 November 2007 - 22:41

Papa:

Wat hoor ik over een blonde scandinavische vriend .......?????

• 01 December 2007 - 09:03

Tashy!:

Veerie!Leuk verhaaltje heb je weer geschreven!Klinkt toch wel leuk zo Indiana;)..zoveel zin om met je naar new york te gaan!Wordt echt super,ik ga nu snel slapen was mooit feestje,vertel je morgen en snel beter worden want dan kunnen we weer gek doen,call on me haha!Kuss!!

• 01 December 2007 - 11:01

Lise:

Veeeer! echt zo leuk dat je het daar zo leuk hebt!!! ik heb ook heel veel zin in 16 december!!!
    xxx

• 01 December 2007 - 19:38

Tien:

Veertje!!
    Heb ook heeeel veel in in 16 december! haha! nog 2 weekjes! :) Geniet nog maar even, leuk verhaaltje weer! liefs

• 02 December 2007 - 09:38

Moma:

jouw familie kwam onverwacht hier. zo gezellig/ leuk jouw berichten zoen van mij,

• 04 December 2007 - 09:18

Christine :

Lieve veer, wat onwijs vet dat je nog gemeet hebt met Mink. Maar ik zie je binnekort ook weer, om precies te zijn over een maandje! Kan niet wachten, geniet nog van de rest van je tijd daar.

dikke dikke knuffel

• 05 December 2007 - 04:29

Fer:

criminology buddy!! Verhaaltje klinkt goed. Volgend semester gaan we nog meer knallen! En natuurlijk ook af en toe naar de gym blijven gaan. Dikke kus!

• 06 December 2007 - 04:27

??? ; ) ???:

Vera,
    You are absolutely beautiful. Watching you walk into psych class drives me wild. Your smile is gorgeous and you always look so fly. It's a shame you are only staying for one year, i kind of was disappointed when i found out. Can you guess who I am, look for a wink on Monday in class...

• 07 December 2007 - 15:05

JOOSPOOS:

VEERIEPEERIE
    jammer dat je er niet bij was op sinterklaas....
    je komt al weer bijna naar huis en dan gaan we hoop ik lkkr skieen en vuurwerk afsteken!!!!!!leukleuk:-)
    en nu blaas ik het verhaaltje uit

XXXXXXXXXXXXXXxx JOOO

• 09 December 2007 - 21:33

Bas:

hey veer,
    hoop dat je je daar goed vermaakt! enig idee of je al terug bent voor het weekend? hoop nog meer foto's te zien snel.
    trouwens.. toch wel aandacht van jongens zag ik... "??? ; ) ???"
    groetjes van mijn oudjes en tot snel
    kus Bas

• 14 December 2007 - 18:39

Ashley :

have fun driving to the airport with my hottie! You and Natasja stay away! haha....he's mine. lol...You are a great next-door neighbor to have and I'll miss having you here for my sophmore year...:(

• 02 Januari 2008 - 14:03

Geerten:

Hallo die Veer,
    'k heb je al na het skieen gezien. Zullen dan bij moma eens op het gemakkie bijpraten. Vraag maar aan je moeder waar de grootste Mall in Amerika is.
    Tot de 5e

Geerten